Selecteer een pagina

Bloemschikbox
bestellen!?

1 x per maand
Kunt u een box bestellen.Wat houd dit in! 1x per maand zal ik een onderwerp maken, wat u thuis kunt maken. Het zal altijd seizoens gebonden zijn. Er komt een foto op de site zodat u weet wat u gaat maken.

De prijs zal variëren tussen de 35 en 40 euro.
Als u hem ophaalt, wilt u hem opgestuurd hebben, indien mogelijk.

Komen er nog kosten bij voor te versturen.

Verzenden is mogelijk!

De kosten is exclusief bezorgen, wanneer u besteld kan het eventueel ook opgehaald worden. Hier zit altijd minimaal 2 dagen tussen. Dit i.v.m. versproducten.De pakketten worden in een doos netjes verzorgd, er zit rijkelijk materiaal in, zoals u van mij gewend bent.
Bezorgen is mogelijk op Walcheren 5 euro per bezorgadres, andere plaatsen in overleg.
Bestellen kan via een mail, Appen of bellen

DIY pakketten

Al deze werkstukken worden aangeboden als DIY pakketten, er zit een goeie beschrijving bij, het voorbeeld staat klaar zodat u er een foto van kunt maken. U kunt het corona proof ophalen.De pakketten kunnen besteld worden, U moet dan rekenen op 2 dagen voor mij van voorbereiding.Alles kunt u ook kant en klaar bestellen, dit is een meerprijs van 7,50 op het bedrag. Er zit geen datum aan de werkstukken, alles is heel het voorjaar te bestellen!

Betalingen

Wanneer U zich opgeeft voor een workshop, kunt u het bedrag overmaken op het volgende rekening nummer.   iban NL 56 ABNA 0439474639  o.v.v. de workshop en datum! T.N.V. Bloemen op 54.

Mocht u onverwachts verhinderd zijn binnen 24 uur, dan zal ik het werkstuk voor u maken, of u kunt zelf voor vervanging zorgen. Anders ben ik genoodzaakt om 15 euro in rekening te brengen.

BIJ VOLDOENDE ANIMO KUNNEN DE WORKSHOPS IN OVERLEG OOK IN DE OCHTEND GEGEVEN WORDEN!

WINTER SFEER DAGEN

WINTER SFEER DAGEN

VRIJDAG 24 OF  ZATERDAG 25 NOVEMBER 2023  TUSSEN 10.00 EN 16.00 UUR  VAN HARTE WELKOM OP DEZE DAGEN KUNT U OOK DE VOORBEELDEN ZIEN VOOR EEN DOE HET ZELF PAKKET. (DIY PAKKET)      ...